Afspraak maken voor onderhoud of reparatie Klik hier.

 

Erkend reperateur Volkswagen en Seat.

Autobedrijf Duindam nu ook uw Volkswagen en SEAT garage.

Autobedrijf Duindam is al ca. 17 jaar lang ŠKODA dealer.Omdat ŠKODA, SEAT en Volkswagen vallen onder de Volkswagen Group is er bij ons een schat aan kennis aanwezig over de techniek van de verschillende Volkswagen en SEAT modellen. Daarnaast hanteert Autobedrijf Duindam ongetwijfeld een aantrekkelijker werkplaatstarief dan uw plaatselijke Volkswagen dealer. Vraag gerust een offerte, ook als u een lease auto heeft.

Wat kan Volkswagen en SEAT specialist Duindam voor u betekenen? • Autobedrijf Duindam beschikt over actuele apparatuur en software voor onderhoud en reparatie van uw SEAT of Volkswagen . • U behoudt uw fabrieksgarantie, ook als u uw Volkswagen of SEAT bij Autobedrijf Duindam brengt voor onderhoud of reparatie; • Autobedrijf Duindam verzorgt volledige Europese mobiliteitsgarantie; • Autobedrijf Duindam bemiddelt graag in de aanschaf van een nieuwe Volkswagen of SEAT. • Zoekt u een auto van een ander merk? U treft bij ons een ruim assortiment jong gebruikte kwaliteitsauto’s, inclusief garantie. • Wachten tijdens service of onderhoud? Neem plaats in de huiskamer met koffie & thee en gratis Wi-Fi en geniet van een groen, fris appeltje.

Tot ziens bij Autobedrijf DuindamNieuw bij Autobedrijf Duindam de service-dialoog

Hoe minder onderhoud aan uw ŠKODA nodig is, hoe beter dat is. Het scheelt u een rit naar onze ŠKODA-vestiging, reparatietijd en vooral kosten. Daarom introduceren wij een nieuwe kijk op onderhoud die begint bij goed luisteren. Niet alleen naar uw auto, maar vooral naar u! Uw ervaringen als gebruiker zijn de basis voor een goed gesprek. Over én rondom uw ŠKODA, waar wij samen met u de inspectie uitvoeren.

Service Dialoog is een extra dienstverlening bij het onderhoud aan uw auto die uw ervaringen meeneemt in de uit te voeren werkzaamheden. Waarom een grote onderhoudsbeurt uitvoeren als een inspectie bevestigt dat een kleine volstaat? Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen. Onze speciaal opgeleide service adviseur combineert uw ervaringen met zijn kennis van uw auto. Tijdens een gezamenlijke inspectie van 20 à 30 minuten bij uw auto stelt hij, in overleg met u, vast welk onderhoud nu raadzaam is en wat eventueel nog kan wachten. Hij brengt alle aandachtspunten in kaart en beoordeelt de algemene staat van uw auto. Dit vertaalt hij naar een advies met bijbehorende offerte. Zo weet u meteen waar uw ŠKODA en uw portemonnee aan toe zijn!

Ideaal onderhoud

Met Service Dialoog kiest u zonder extra kosten voor een onderhoudsvorm die is afgestemd naar de behoeften van uw ŠKODA. Door u en uw persoonlijke ervaringen bij het onderhoud te betrekken, kunnen wij uw ŠKODA precies de zorg geven die nodig is. Dit kan u geld besparen, bovenop onze toch al concurrerende tarieven. Om hier maximaal van te profiteren, nodigen wij u uit te kiezen voor Service Dialoog. De extra service door ons aan u! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet precies waar u aan toe bent!

 

Duindam Economy Service Voordelig onderhoud voor uw ŠKODA van 5 jaar of ouder    Zo voordelig kan een ŠKODA dealer zijn. Is uw ŠKODA ouder dan 5 jaar? Dan is onderhoud bij ons als ŠKODA dealer helemaal geen gek idee. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie, voordeel met ŠKODA Economy Onderdelen, mobiliteitsservice in Europa, gratis APK bij onderhoud, gratis zomer- en wintercheck en onderhoud door een erkende ŠKODA dealer. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. Ontdek alle voordelen van onze Economy Service. 


De voordelen van onze Economy Service:

Lage onderhoudsprijzen voor een onderhoudsbeurt.

Speciaal voor oudere modellen hanteren wij extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw auto kunt u denken aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Vraag ons de tarieven van de lage onderhoudsprijzen, Het enige wat u hoeft te doen is ons een email sturen met het desbetreffende kenteken en wij geven u zo snel als mogelijk een passend voorstel.Voordelige reparaties door gebruik van Economy onderdelen.Speciaal voor reparaties van oudere modellen hebben wij ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe onderdelen speciaal voor modellen die niet meer geproduceerd worden met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo geniet u van ŠKODA kwaliteit met een Economy prijs.2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen en arbeid.Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel ŠKODA Originele Onderdelen als ŠKODA Economy Onderdelen.

Prijs is vooraf bekend,dus geen verrassingen meer achteraf.

Geen verrassingen achteraf met de dialoog aanname. Aan de hand van een checklist controleert onze Service Adviseur vooraf de aandachtspunten. U bespreekt samen wat er gedaan moet worden en wat kan wachten. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

adres