Wat te doen bij autoschade 

AutoschadeKleine of grote autoschade ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een deuk, ruit, kras of andere schade die gerepareerd moet worden: wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Doordat het schadebedrijf waarmee wij samenwerken is aangesloten bij diverse schade instanties mogen wij voor vrijwel iedere verzekeringsmaatschappij uw schade afhandelen. Dit gebeurt volgens een effectieve, voordelige en persoonlijke procedure. Autoschade is meer dan alleen een deukje in uw portier of een krasje op uw bumper. Autoschade is een proces dat van het begin tot eind in perfectie moet worden afgewikkeld. Daarom staat er niet alleen vervangend vervoer voor u klaar, U krijgt maar liefst 7 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.
Schade is al vervelend genoeg en daarom helpen wij u met de volledige afhandeling met u verzekeringsmaatschappij.

Voor informatie m.b.t. tot schade kunt u direct contact opnemen met Robert Duindam op 0623586413 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uitdeuken zonder spuiten

spotrepair

spotrepair

Ook voor kleine schade kunt u bij ons terecht, Of het nu gaat om een deukje in het portier, motorkap of elders aan uw auto. 

Deze uitdeuktechniek is gebaseerd op het middels hefboomtechniek terug drukken van vervormd plaatwerk. De deuk wordt door geleidelijke bewerking van het plaatwerk stapsgewijs in de oorspronkelijke vorm terug gebracht zonder dat deze gespoten hoeft te worden. Hierdoor kunnen parkeerdeukjes en hagelschades op een snelle en milieuvriendelijke manier hersteld worden.

 

Wat zijn de voordelen ?
Geen kleur en glansverschillen doordat de originele lak behouden blijft.
De lage kosten vallen vaak onder uw eigen risico van de no-claim waardoor u niet in treden zakt.
Snelle afhandeling mogelijk (Mogelijkheid tot wachten en meekijken).

 

adres